{}

Fullrace T 4x4 7x16 BeadlockVelgen van BRAID kunnen naar wens worden uitgerust met het speciale Beadlock systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de band beter op de velg blijft zitten en ook niet gaat ronddraaien op de velg. Dit systeem is dan ook speciaal ontworpen omstandigheden met veel zand waarbij een lage bandenspanning vereist is. Bekijk onze prijslijst of catalogus voor meer informatie of neem contact op uw specifieke wensen.

Fullrace_A_8x18_big2BRAID’s nieuwe reeks van Fullrace en Winrace 4×4 velgen zijn speciaal ontworpen voor offroad gebruik. Deze nieuwe wielen zijn vervaardigd met behulp van de allernieuwste flowcast technologie wat een aanzienlijke verhoging van de uiteindelijke velg eigenschappen mogelijk maakt. Het resultaat is een lichter en stijver wiel met sterk verbeterde sterkte tegen zowel buigen als barsten. De 4×4 velgen zijn zo ontworpen dat ze passen over het grote remsysteem van offroad wagens.

De BRAID FullRace en Winrace 4×4 velgen zijn gemaakt van warmte-behandeld lichtmetaal waardoor een optimale sterkte en lichtheid is gegarandeerd. Deze lichte en toch duurzame wielen zijn  beschikbaar voor vrijwel elke auto en met bijna elke et-waarde en steekmaat. Uit voorraad of op bestelling gemaakt en geleverd in 3-4 weken. Bekijk onze prijslijst of catalogus voor meer informatie of neem contact op uw specifieke wensen.