{}

Fullrace_A_8x18_big2BRAID’s nieuwe reeks van Fullrace racevelgen zijn ontworpen om gebruikt te worden in raceverband, maar voelen zich ook thuis op de straat. Deze nieuwe wielen zijn vervaardigd met behulp van de allernieuwste flowcast technologie wat een aanzienlijke verhoging van de uiteindelijke velg eigenschappen mogelijk maakt. Het resultaat is een lichter en stijver wiel met sterk verbeterde sterkte tegen zowel buigen als barsten.De BRAID FullRace velgen zijn gemaakt van warmte-behandeld lichtmetaal waardoor een optimale sterkte en lichtheid is gegarandeerd. Deze lichte en toch duurzame wielen zijn beschikbaar voor vrijwel elke auto en met bijna elke et-waarde en steekmaat. Uit voorraad of op bestelling gemaakt en geleverd in 1-2 weken. Bekijk onze prijslijst of catalogus voor meer informatie of neem contact op voor uw specifieke wensen.

BZ

BRAID’s aanbod van klassieke 3-delige racevelgen zijn ontworpen om de invloeden van asfalt rally’s en races te overleven en werken ook mee aan de verfraaiing van uw auto. Dit zijn originele door BRAID ontworpen velgen die al in de racerij worden toegepast sinds 1974. BRAID’s klassieke driedelige velgen zijn gemaakt van een lichte legering in drie verschillende delen en elkaar geschroefd met roestvrij stalen bevestigingsmiddelen. Elk deel wordt vervaardigd in een andere legering, voor optimale sterkte en lichtheid. Deze lichte en toch duurzame wielen zijn beschikbaar voor vrijwel elke klassieke of moderne auto en met bijna elke et-waarde en steekmaat. Leverbaar in breedtes van 4,5″ tot een ongelooflijke 15″ en diameters van 10″, 13″ 14″ and 15″. Bekijk onze prijslijst of catalogus voor meer informatie of neem contact op voor uw specifieke wensen.

WINRACESAFARI8X17

De Winrace monoblock velgen zijn speciaal ontworpen voor Rally en de Euro-style Rallycross. Deze uit lichtgewicht aluminium bestaande en met hitte behandelde velgen zijn voorzien van stalen grendel inserts voor langdurig gebruik. Leverbaar in bijna elke steekmaat, Steek en naaf diameter kunnen worden ondergebracht met wielen uit voorraad of op bestelling gemaakt en geleverd in slechts een paar weken. Een dubbele boor optie is ook beschikbaar voor extra veelzijdigheid. Veel van de wielen in dit bereik kunnen speciaal worden geschaafd om ze nog een paar gram lichter te maken (Aligarado versie) maar zonder het opgeven van een groot deel van hun eigen sterkte. BRAID Monoblock wielen staan ​​bekend om hun robuustheid en zijn bijna onverwoestbaar.  Bekijk onze prijslijst of catalogus voor meer informatie of neem contact op voor uw specifieke wensen.

seriegtbigBRAID’s aanbod van 3-delige racevelgen zijn ontworpen om de invloeden van asfalt rally’s en races te overleven en werken ook mee aan de verfraaiing van uw auto. Dit zijn originele door BRAID ontworpen velgen die al in de racerij worden toegepast sinds 1974. BRAID’s driedelige velgen zijn gemaakt van een lichte legering in drie verschillende delen en elkaar geschroefd met roestvrij stalen bevestigingsmiddelen. Elk deel wordt vervaardigd in een andere legering, voor optimale sterkte en lichtheid. Deze lichte en toch duurzame wielen zijn beschikbaar voor vrijwel elke klassieke of moderne auto en met bijna elke et-waarde en steekmaat. Leverbaar in breedtes van 4,5″ tot een ongelooflijke 15″ en een diameter van 13″ tot 22″. Er zijn drie fundamentele stijlen: de 10 spaak (Serie 1), de vijf spaaks (Serie 6) en de multi spaak (Serie GT). Bekijk onze prijslijst of catalogus voor meer informatie of neem contact op voor uw specifieke wensen.

Forged_GTBRAID’s aanbod van gesmede racevelgen zijn ontworpen voor op het circuit, maar voelen zich ook op de openbare weg goed thuis. BRAID gesmede wielen zijn gemaakt van een lichte legering voor optimale sterkte en lichtheid. Deze lichte en toch duurzame wielen zijn beschikbaar voor vrijwel elke auto en met bijna elke et-waarde en steekmaat. Leverbaar in breedtes van 4,5″ tot een ongelooflijke 15″ en een diameter van 13 inch tot 22 inch. Op bestelling gemaakt en geleverd in 3-4 weken. Bekijk onze prijslijst of catalogus voor meer informatie of neem contact op voor uw specifieke wensen.

BZ15MLBIG

De Braid BZ Classic velgen zijn speciaal ontworpen voor de Porsches van weleer. De velgen zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten waardoor spacers en dergelijke niet meer nodig zijn. Ze zijn perfect passend te bestellen voor elke Porsche. Bekijk onze prijslijst of catalogus voor meer informatie of neem contact op voor uw specifieke wensen.