Velgen voor kart cross en racing quads

KARTCROSS16

BRAID heeft een groot assortiment racevelgen voor alle soorten auto’s en racerij. Hieronder vindt u meer informatie over onze velgen voor quads en kart cross bolides. Bekijk onze prijslijst of catalogus voor meer informatie of neem contact op uw specifieke wensen!

Tenrace

Tenrace+De Tenrace reeks van BRAID is geschikt voor racequads en kart cross buggy’s. Deze velgen zijn vervaardigd met behulp van de allernieuwste flowcast technologie wat een aanzienlijke verhoging van de uiteindelijke velg eigenschappen mogelijk maakt. Het resultaat is een lichtere en stijvere velg met sterk verbeterde sterkte tegen zowel buigen als barsten. De Tenrace velgen zijn leverbaar in verschillende maken. Bekijk onze prijslijst of catalogus voor meer informatie of neem contact op voor uw specifieke wensen.

 

 

Beadlock

Detalle Beadlock Velgen van BRAID kunnen naar wens worden uitgerust met het speciale Beadlock systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de band beter op de velg blijft zitten en ook niet gaat ronddraaien op de velg. Dit systeem is dan ook speciaal ontworpen omstandigheden met veel zand waarbij een lage bandenspanning vereist is. Bekijk onze prijslijst of catalogus voor meer informatie of neem contact op uw specifieke wensen.